Magán és vállalati események

Születésnapi party, eljegyzési vacsora, lánybúcsú vagy nagyobb létszámú vállalati esemény teljes körű koncepciójának tervezésével és annak lebonyolításával kapcsolatban is állunk rendelkezésedre. Különleges helyszín ötleteink, varázslatok enteriőrök és minőségi gasztronómia fogások emelik minden eseményünk színvonalát.

Esküvők

Felejtsetek el mindent, amit eddig az esküvőkről gondoltatok. Az új generáció, új trendeket és lehetőségeket hordoz magában, ez az, amire mi igazán nagy hangsúlyt fektetünk. Hisszük, hogy ez a nap, a Ti Nagy napotok és ezen a napon semmiben nem kell kompromisszumot kötnötök. Nincsenek kötelező elemek, nincsenek sallangok és megfáradt hagyományok, csak Ti vagyok és amit közösen megálmodunk Nektek.

Enteriőr tervezés

Minden esemény központi elemei a megfelelő helyszín és a hozzá megálmodott enteriőr. Éppen ezért minden munkánknál nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes atmoszféra megteremtésére. Üde és modern megoldásaink, minden részletre kiterjedő precizitás és tökéletes harmónia jellemzi munkánkat. Olykor merész, de minden esetben szerethető ötleteink adják az események valódi hangulatát.