Ma ismét egy új témával és inspirációs bejegyzéssel érkezem. Tekintve,hogy közeledik a nyár és a fesztiválok, az ipari stílusú esküvők mellett a másik nagy kedvencemet szeretném kivesézni nektek, ez pedig nem más mint a fesztivál esküvők.
Az elmúlt években már itthon is találkoztam pár olyan eseménnyel, ahol fellelhetőek voltak a jelei a fesztivál hangulatnak, de most összegyűjtött nektek – két külön bejegyzésben is – hogy mit tehetünk akkor, ha egy hamisítatlan festival weddingről álmodunk.

Nagy nap neked esküvő esemény indusztriális különleges esküvőszervezés esküvői dekor enteriőr tervezés esküvőszervező különleges esküvő ipari esküvő minimalista esküvő Boros Kitti Liron Erel Echoes

A nyár egyik legjobb része, amikor fogjátok magatokat a barátokkal és nekiindultok a fesztiváloknak. Lehet szó a legnagyobbakról vagy egy apró városka bornapjairól, a hangulat amiért érkezünk mindenkinél jól azonosítható. Ezt az esküvői stílust minden olyan párnak, családjuknak és barátaiknak szívesen ajánlom, akik elég szabad szelleműek, szeretnek a természetben lenni, élvezik a csillagos eget és a meleg nyári szellőben szeretnének pezsgőt kortyolgatni.

Nagy nap neked esküvő esemény indusztriális különleges esküvőszervezés esküvői dekor enteriőr tervezés esküvőszervező különleges esküvő ipari esküvő minimalista esküvő Boros Kitti

Az első és egyben legfontosabb elem, a helyszín. Mivel nem egy szokványos beltéri rendezvényről beszélünk, elég bevállalósnak kell lenned, ha ezt választod, cserébe azonban eszméletlenül vagány helyszínen lesz az esküvőtök. A legfesztiválosabb hangulatot egy Tipi sátor felállításával lehetne megkezdeni. A Tipi nem más, mint egy kúp alakú sátor, az indiánok használták anno, mi pedig újragondolva természetesen bulizásra használjuk.

A másik sátortípus ami szóba kerülhet, a jurta. Ez a kör alakú, kupolás építmény Közép Ázsiából érkező nomád népek hagyatéka. És ennek örülünk. Mindkét sátor stílus épp elég mobil ahhoz, hogy kedvünkre alakítsunk ki benne különálló tereket. A tágas térben pedig rengeteg programra és tetszés szerinti ültetési rendre vagy akármekkora tánctérre is helyet tudunk kialakítani.

A makramé azért tűnik jó választásnak, mert a későbbiekben a székeken, asztalokon is visszaköszön a csomózott dekoráció. Növényeket is lógathatunk fonalból készült tartóban, illetve a puha anyaghasználatnak köszönhetően szuperül harmonizálnak a menyasszonyi ruhával, amit a csipkék hazai királynőjének, Sármán Nórának idei kollekciójából választottam.

 

A kedves vőlegény Tweed zakóban vonul az oltárhoz amit egy diszkrét Converse cipő tenne teljessé a nagyszülők és hagyománytisztelő vendégek legnagyobb elkeseredésére. Vagányságfaktor tízezer.

Szóval így állunk most, a következő bejegyzésben pedig tovább boncolgatom a témát és kialakul majd a hamisítatlan fesztiválos összhatás!

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?
Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon!
Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon megtaláljátok.

 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,