Tudom, hogy még csak nyár eleje van, de ha esküvői dekor tervezésről van szó, én már az őszi hónapokban gondolkodom. Bevallom nagy kedvencem az ősz, a sok természetközeli szín, az alacsonyan sütő nap és a fák lombjainak változása valahogy mindig furcsa, de kellemes érzéssel töltenek el. Ma a blogon már bemutatott idei Pantone színeket és dekor trend elemeket próbálom egy őszi esküvő hangulatának megfelelően kombinálni. 🙂 Nem tipikus őszi hangulatú moodot hoztam, próbáltam valami újat, de szerethetőt alkotni. Remélem tetszeni fog Nektek!

Nagy nap neked esküvő esemény indusztriális különleges esküvőszervezés esküvői dekor enteriőr tervezés esküvőszervező különleges esküvő ipari esküvő minimalista esküvő Boros Kitti

Szeretem azokat a letisztult és gyönyörű esküvői stílusokat, amikben a földárnyalatok és kontrasztként a fémes elemek uralkodnak. Mindemellett minimalista megjelenésükkel kifinomultan stílusosak.

Ahhoz pedig, hogy ez a koncepció ne legyen hűvös hangulatú a színpalettán krémes, bézses árnyalatokat használok keverve egy kis óceán kékkel és zölddel. A mintákat pedig a természetre bízzuk… Az elemek textúrájának végtelen variációja, játéka és kiszámíthatatlansága tökéletesen összképet hoz létre.

A koncepcióhoz szuperül lehet párosítani a már itthon is divatos ásványos, kristályos kőzeteket. Ezeket leginkább terítékeknél, ültető kártyáknál tudjuk felhasználni.

Nagy nap neked esküvő esemény indusztriális különleges esküvőszervezés esküvői dekor enteriőr tervezés esküvőszervező különleges esküvő ipari esküvő minimalista esküvő Boros Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?
Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon!
Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.
 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,